Vår dröm

-blir din verklighet


Vi brinner för att kunna utbilda dig utifrån dina förutsättningar. För oss står alltid dina behov i centrum oavsett om du vill lära dig köra bil i manuell eller automatväxlad bil. 
Jag heter Emelie Lagerström och det är jag som driver Dansantakossan AB 
Min karriär började som piga på mjölkgård. Jag ÄLSKAR kossor! Dessutom ÄLSKAR jag att dansa samt köra och döma i traktorpulling… När jag själv deltog med egen traktor, döpte jag den till Dansantakossan. Så när jag skulle välja företagsnamn var valet självklart. Dock med tillägget trafik – dans – hälsa för att göra det lite mer begripligt.
​​​​​​​

Ta körkort eller lär dig dansa utifrån dina förutsättningar


Du är med och styr din körkortsutbildning hela vägen. Vi gör en plan och den är alltid formbar. Du bestämmer hur intensivt du vill köra och det kan ändras efter tid.
​​​​​​​

Ledningsgruppsuppdrag

Jag sitter, sedan Juni -23, med i ledningsgruppen för trafiklärarutbildningen i Stockholm. 
Där får jag möjlighet att utvecka och förbättra utbildningen för trafiklärare. Ett givande uppdrag som är väldigt roligt och utmanade. 

Jag har många års erfarenhet av dans, främst bugg och fox. Jag undervisar i det och har kurser för privatpersoner, företag och individer. Hör av dig för mer info. 

För mig står du och dina förutsättningar alltid i centrum. Detta lägger grunden när jag utbildar dig. Det är viktigt att du kan få hjälp att nå dina mål utifrån ditt nuläge. För mig finns det ingen större glädje än att se dig lyckas ta körkort eller göra framsteg på danskursen.

Jag är i en av få i Sverige som erbjuder körkortsutbildning på teckenspråk. Detta ser jag som en styrka och något som gör att utbildningen blir ännu mer individanpassad. 


Vi har även erfarenhet av att jobba med personer med NPF och dyslexi.


Trafik

Kompetensutveckling för företaget
Har ni tjänstebilar? 
Håll personalen uppdaterad med den årliga halkan. 

Vi erbjuder halkkörning med era egna bilar. Hur beter sig dom? Har ni bytt ut era bilar? Vart går gränsen för din bil? 

Hos oss kan du boka en 3 timmars utbildning med utbildade riskutbildare.

Kontakta oss för mer info 

Dans

Vi erbjuder även en del danskurser. 
Just nu finns det inga planerade kursstarter. 

Var god att kontakta oss vid intresse av buggkurs eller foxkurs 
​​​​​​​
På mina danskurser är du och din utveckling viktigast. Jag anpassar alltid nivån efter dig. För att få tid till alla har jag därför små grupper för att hinna med och ge den hjälp var och en behöver.

​​​​​​​// Emelie

Hälsa

​​​​​​​
Förutom aloe vera har de andra kvalitetsprodukter som sköna hudkrämer, bra vitaminer och miljövänliga rengöringsgrejer. Jag är sedan några år tillbaka återförsäljare och ger dig gärna mer information om produkterna.
Här kan du se mer och även handla i lugn och ro


Några fina ord från de som anlitat mig

"

Har idag varit på buggkurs med Emelie och Leif. En sådan kunskap, energi och pedagogik de besitter. Och delar med sig av. Kan varmt rekommendera en danskurs som denna!

"

Grym service av Emelie o coachning när man behöver en extra knuff framåt! Rekommenderar aloe vera drycken som gör gott för magen. Dricker den dagligen varje morgon ihop med forever ultra vanilla shake mix blandad med mjölk. Bra produkter för såväl mage, välmående och att få kroppen i balans!

"

Vill bara tacka dig för allt du gjort för båda mina döttrar. ... fixade körkortet idag och det är helt fantastiskt. Du har fått dem att tro på sig själva och att de kan. Vi kommer alltid att vara dig tacksam för att du hjälpte oss. TACK! Världen blir bättre med fler människor som dig!

"

Otroligt duktig och engagerad danslärare. Pedagogisk, glimten i ögat.